Voor de leden van de JOA worden maandelijks activiteiten georganiseerd. Deze activiteiten zijn informatief, vergroten je kennis van de vastgoedwereld en/of zijn informeel en gezellig. Aanmelden voor deze activiteiten kan alleen als je lid bent en ingelogd bent.
Wil je een keer kennis komen maken? Dat kan, stuur dan een bericht via het contactformulier
Activiteiten 2019

Provada borrel

Live event

3, 4, 5 november: Provada borrel
Ondanks dat de Provada dit jaar alleen in digitale vorm plaats zal vinden, willen wij dit belangrijkste vastgoedevent van het jaar niet onopgemerkt voorbij laten gaan. We zijn momenteel aan het bekijken wat de mogelijkheden zijn om een van deze dagen einde van de dag toch een borrel te organiseren. Over datum, tijdstip en locatie z.s.m. meer!

JOA-kerstdiner

JOA-kerstdiner

Zoals ieder jaar pakt JOA groots uit met kerst. Een mooi moment om 202o af te sluiten met de JOA-leden! Locatie volgt z.s.m.!

Dresscode: dress/suit up

Vanaf 18:00 u beginnen we met borrelen! Om 19:00 u gaan we aan tafel :) 

Golfclinic in de buitenlucht

Live event

We beginnen in de namiddag met een golfclinic bij golfclub AMVJ in Amstelveen. Lekker in de buitenlucht en dus coronaproof. Na de clinic starten we de ALV en staat er een maaltijd voor ons klaar. We hebben daarvoor een zeer grote sportkantine tot onze beschikking waar de onderlinge afstand ruim geborgd kan worden. Mocht je alleen bij de ALV willen zijn, dan is het mogelijk later aan te schuiven bij het diner. Dat kan je aangeven door je alleen aan te melden voor de ALV en niet voor deze clinic.
 
15:45 verzamelen bij AMVJ Golfclub
16:00 start clinic
18:00 einde clinic
18:30 start diner en ALV

 

ALV

ALV

Live event

Na de clinic starten we de ALV en staat er een maaltijd voor ons klaar. We hebben daarvoor een zeer grote sportkantine tot onze beschikking waar de onderlinge afstand ruim geborgd kan worden. Mocht je alleen bij de ALV willen zijn, dan is het mogelijk later aan te schuiven bij het diner. Dat kan je aangeven door je alleen aan te melden voor de ALV.
 
18:30 start diner en ALV