ALV

Sloepentocht

Varen door de grachten van Amsterdam

Om 19:00 stappen we op voor de eerste live meeting sinds tijden. We gaan een rondje varen door Amsterdam en eten onderweg op gepast afstand van elkaar. Rond 21:00 meren we weer aan.

De JOA Borrel-Bingoshow

Komt dat zien!

First things first; eerst moet er weer eens goed geborreld worden! Als eerste activiteit hebben we daarom een virtuele borrel op de agenda staan. Omdat bijpraten over een scherm nou eenmaal niet werkt, hebben we voor het nodige vermaak gezorgd. Met de virtuele JOA Borrel-Bingoshow hebben we de gezelligheid van een ouderwetse bingo gecombineerd met ludieke opdrachten. We hebben een presentator geregeld die strak in pak vanuit de studio aan het rad gaat draaien. Hier wordt nog lang over nagepraat!

VU Campus & Nieuw Universiteitsgebouw

16 april: VU Campusterrein

VU Campus & Nieuwe Universiteitsgebouw

Heb je je ooit afgevraagd wat de ontwikkelingen en uitdagingen zijn van de VU Campus op de Zuidas? Op de VU Campus zijn meer dan 25.000 studenten bezig met wetenschappelijk onderwijs en onderzoek en wordt tegelijkertijd gewerkt aan een vernieuwde Campus. Het Nieuwe Universiteitsgebouw biedt onderwijs-, kantoor- en multifunctionele voorzieningen aan en heeft haar deuren net geopend. Tijdens een projectbezoek op 16 april wordt het VU Masterplan toegelicht en bekijken we het Nieuwe Universiteitsgebouw. Aansluitend is er een borrel en diner bij Loetje op de Zuid-as.

Bekendmaking bestemming Lustrumreis

12 maart: Cafe Restaurant Amsterdam vanaf 18:00 uur

Wie wil er nu niet weten waar we dit jaar naar toe gaan? Na Kopenhagen, Barcelona, Hamburg, Wenen, Belgrado, Marseille en Milaan heeft de Lustrumreiscie een geweldige stad in petto. Op 12 Maart zal de bekendmaking plaatsvinden in Cafe Restaurant Amsterdam. Vanaf 18:00 uur wordt er geborreld en zal er aansluitend met elkaar gegeten worden. Meld je aan!