Voor de leden van de JOA worden maandelijks activiteiten georganiseerd. Deze activiteiten zijn informatief, vergroten je kennis van de vastgoedwereld en/of zijn informeel en gezellig. Aanmelden voor deze activiteiten kan alleen als je lid bent en ingelogd bent.
Wil je een keer kennis komen maken? Dat kan, stuur dan een bericht via het contactformulier
Activiteiten 2019

De Ceuvel

Speeltuin voor innovatie en creativiteit in Amsterdam Noord

De Ceuvel is een speeltuin voor innovatie en creativiteit in Amsterdam Noord. Donderdag 18 juli brengt JOA een bezoek aan De Ceuvel. We krijgen een rondleiding en sluiten af met een borrel + soepmaaltijd. 

Wanneer: 18 juli starten we om 17:45 u met de rondleiding. Het eten en de borrel start om 19:00

Waar: Korte Papaverweg 2 t/m 6 te Amsterdam

 

Bezoek nhow Amsterdam RAI hotel

bouwplaatsbezoek tijdens Provada

Tijdens de Provada maakt COD het mogelijk voor 20 JOA-leden om een bezoek te brengen aan het in aanbouw zijnde nhow Amsterdam RAI hotel. We verzamelen bij de bouwplaats om 12.30 u. 

datum: woensdag 5 juni

tijd: 12:30 - 13:30 (wees op tijd!)

waar: Bouwplaats Nhow Amsterdam RAI hotel

  • Met haar 650 kamers op 25 verdiepingen wordt het viersterrenhotel nhow Amsterdam RAI het grootste nieuwbouwhotel in de Benelux.
  • Het unieke ontwerp is van de hand van het wereldberoemde Nederlandse architectenbureau OMA, opgericht door Rem Koolhaas.
  • nhow Amsterdam RAI maakt deel uit van de nhow merkfamilie (NH Hotel Group) die bekend staat om haar disruptieve, exceptionele design- en lifestylehotels naar ontwerpen van beroemde architecten.  
  • Een unieke hotelbeleving voor gasten met gastronomie van hoge kwaliteit wellness- en andere faciliteiten en diensten die deze bijzondere ervaring ondersteunen.
  • Het hotel bevindt zich naast het RAI-complex in de driehoek tussen de Europaboulevard, de A10 en de RAI.

JOA studiereis

Milaan

27 tot 29 september vindt de JOA-studiereis plaats. Dit jaar gaan we naar Milaan. De locatie biedt veel potentie voor een veelbelovende reis. Aanmelding voor de reis vindt plaats via een mail naar Joainside@gmail.com. 

Lenteborrel

Woemibo

Op woensdag 29 mei (dag voor hemelvaartsdag) organiseert JOA de Lenteborrel. 

Vanaf 17:30 u staan er lekkere hapjes en drankjes klaar bij Oeuf in de Pijp. Wij gaan uit van een zonnige Woemibo.

Hoe laat: 17:30 u

Waar: Oeuf, Daniel Stalpertstraat 36