Over JOA

Jong Onroerend Goed Amsterdam

JOA staat voor Jong Onroerend Goed Amsterdam. JOA is in 2005 opgericht met als doel een platform te creëren voor jonge vastgoedprofessionals voor het uitwisselen van informatie, kennis en contacten.

Netwerk voor jonge ambitieuze vastgoedprofessionals

JOA is een actief en groeiend netwerk voor jonge, ambitieuze vastgoedprofessionals in de metropoolregio Amsterdam. Het netwerk biedt plaats aan circa 100 leden met een maximale leeftijd van 40 jaar. De leden vertegenwoordigen een breed scala aan bedrijven binnen de vastgoedbranche. Van gemeenten, corporaties, ontwikkelaars en aannemers, tot makelaars, adviseurs en beleggers.

Afwisselend programma

Binnen JOA staan kennisdelen en netwerken centraal. Jaarlijks worden circa 10 activiteiten georganiseerd variërend van projectbezoeken, symposia en borrels. Ieder najaar organiseert JOA daarnaast een buitenlandse studiereis met een actueel thema.

Onderdeel van een landelijk netwerk

JOA maakt onderdeel uit van een landelijk netwerk. In deze JO-NL federatie verbinden alle verenigingen zich met elkaar. Zusterverenigingen zijn te vinden in o.a. Den-Haag, Utrecht, Brabant, Arnhem-Nijmegen, Overijssel en Groningen.


Bestuur 2024

Maikel Aarts Bestuurslid activiteiten
Kirsten de Goede Penningmeester
Andreas Lambrinos Bestuurslid activiteiten
Bob Poot Algemeen bestuurslid
Brian Tool Secretaris
Harm van der Weiden Voorzitter